top of page

Casa

Puerto Golf

Casa Puerto Golf

Casa Puerto Golf är en helt nyrenoverad lägenhet med tre sovrum i mycket hög och modern skandinavisk standard. Den har precis renoverats med moderna detaljer, såsom industriella glaspartier i sovrummet, utsökt köksinredning och erbjuder elegant funktionalitet och all komfort som kan förväntas av en modern semesterlägenhet.

Bekvämligheter

wifi_Symbol-512.png

Wifi

ice-512.png

Air condition

dubble bed.png

3 Sovrum

People black.png

6 Personer

Bathroom.png

3 Badrum

TV.png

Internationell TV

Elevator.png

Hiss

towel__hanger__bath__hotel__dry-512.png

Handdukar

swimming-pool-107-793600.webp

pool

Security.png

Security

8573959321558095249-256.png

Garage

LAUNDRY-512.png

Tvättmaskin

kitchen-512.png

Kök

terrace.png

Balkong

Beskrivning

Beläget i hjärtat av Nueva Andalucia, omgiven av bekvämligheter såsom mataffär, slaktare och vinbutik precis runt hörnet. Närhet till Aloha Strip, några av Marbellas finaste golfklubbar och bara en 15/20-minuters promenad till stranden och Puerto Banús. Casa Puerto Golf har ett fantastiskt läge för en semester i Marbella.

 

Casa Puerto Golf är en helt nyrenoverad lägenhet med tre sovrum i mycket hög och modern skandinavisk standard. Den har precis renoverats med moderna detaljer såsom industriella glaspartier i sovrummet, utsökt inredning och elegant funktionalitet samt all komfort som kan förväntas av en semesterlägenhet 2020.

 

Det moderna köket i öppen planlösning mot vardagsrummet erbjuder ett perfekt utrymme att kunna koppla av och njuta av gemensamma middagar. Detta fortsätter ut på terrassen med utsikt över bergen, taktopparna och poolen. Terrassen har matplats under tak för sex personer för skön måltid i solen. Köket erbjuder helt nya och moderna vitvaror såsom en dubbel kyl/frys med vattendispenser, vinkyl, mikro, espressomaskin och diskmaskin. Det finns också en integrerad köksö som gör det möjligt att förbereda sociala måltider.

 

I lägenheten finns tre sovrum, två badrum och ett gästwc. Det stora sovrummet har ett unikt "industriellt utseende" med ett öppet badrum med industriglas dusch, en stor dubbelsäng och en separat walk-in-closet. Det andra sovrummet har också en dubbelsäng med generösa garderober samt TV. Sovrum nr 3  har en 140 cm säng samt direkt access till ett gästwc. Båda dessa sovrum delar ett härligt badrum med bland annat stor dubbeldusch. Allt det här gör det möjligt för 6 personer att sova bekvämt. 

Tvättmaskin och torktumlare finns.

 

Det finns varm/kall luftkonditionering, två Smart TV-apparater, WIFI och en parkeringsplats i garaget.

 

Området Nueva Andalucia erbjuder något för alla såsom många imponerande golfbanor i närheten, shoppingcentret Centro Plaza ett stenkast bort, många trevliga restauranger på Aloha Strip, sen är det också värt ett besök på den berömda gatumarknad som hålls varje lördag .

 

Denna lägenhet är modern och elegant och ger er möjlighet att kunna njuta av er semester på absolut bästa sätt!

bottom of page